RJ Green Choices er en personligejet virksomhed, der blev oprettet i September 2010.

 

Firmaet ejes og drives som en hobbyvirksomhed af Rene Hornbech Johnsen.

 

RJ Green Choices startede tilfældigt, da jeg selv opdagede, at det økonomisk, bedre kunne betale sig at købe en ny printer end at købe et nyt sæt blæk til min printer, uanset at det havde og stadig har en negativ effekt på vores miljø og natur.

 

Siden den dag har min ambition været, at sælge produkter med en grøn & miljøvenlig profil, derfor startede jeg med at sælge blæk og toner patroner, primært fabriksrenoverede og genfyldte patroner, som et miljøvenligt alternativ til orginal blæk & tonere.

 

Jeg prøver løbende, at tilpasse og justere sortimentet, så jeg altid kan stå indefor mine produkter i både kvalitet og pris.

 

Jeg er også altid på udkig efter nye miljøvenlige produkter, derfor blev jeg i 2016 også distributør af LED belysningsprodukter.

 

De sidste nye miljøvenlige produkter, jeg har taget i sortiment er luft til luft, samt luft til vand varmepumper fra henholdsvis MWPower & SPRSUN.

 

Alle produkter er efter min bedste overbevisning, blandt de bedste, der findes indenfor deres respektive produktgruppe.

 

Tak, fordi du kiggede forbi

 

Rene Hornbech Johnsen